fbpx
es Español en English
Menú Desplegable
Cargando Imagen de Portada... Arrastra la Imagen de Portada para marcar la nueva posición
Grupos
(0)
  • No hay grupos por el momento.
Obras del artista
Concert
Categoría: Cuadros
Estado: En venta
Biografía: El pintor Pau Elias va néixer a l'Eixample de Barcelona el 1948 en el si d'una família tradicional. L'ensenyament primari el va fer a casa seva, amb la seva germana, tenint com a tutora la professora Júlia Castells, mestre que el franquisme va represaliar, implantadora del sistema Montessori i gran pedagoga.

És a partir d'aquí, quan el pintor descobreix el gran ventall de possibilitats que dóna un pensament lliure, basat en el respecte i la convivència. L'estímul i la dedicació fan sorgir els primers dibuixos, les primeres imatges que mai més no s'esborraran i que seran el fonament del que més tard s'ha convertit en una passió.

Després va venir el batxillerat i estudis de Dret simultàniament amb classes de dibuix i pintura amb els professors Llorente i Ruiz. D'altra banda,estudià tècnica de la imatge i disseny a l'E.M.A.V.

No és però, fins a finals de la dècada dels vuitanta, coincidint amb el seu contacte amb la promotora d'art Núria Pujol,que comença a mostrar la seva obra al públic, en un seguit d'exposicions i d'altres expressions artístiques.

Ara, el pintor, viu i treballa a Campdevànol, racó solell del Pirineu, on ha trobat la tranquil·litat i la serenor necessàries per a desenvolupar la seva tasca diària, lluny del brogit de la gran ciutat i a l'empara d'aquest indret de la comarca del Ripollès, on ha trobat acolliment i admiració.

Ha publicat tres llibres de poemes: “Mediterrània”, “Escletxes d’amors i desamors” i “Com dues gotes d’aigua” (Vegeu l’apartat “Obra poètica”).
Inglés hablante: Si
Sitio web: https://pauelias.weebly.com/
Fecha de Participación: 14 Mar 2021